Yayınlanma tarihi: 13/08/2016 15:39

Türkiye Haber-İş Sendikası Adana Şubesi 7. Olağan Genel Kurulu 13 Ağustos 2016 tarihinde Seyhan Otel’de yapıldı.  

Genel Kurula, Türkiye Haber-İş Sendikası Genel Merkez Yöneticileri, Şube Başkanları, Şube Yöneticileri, Türk-İş Bölge Temsilcisi Edip Gülnar kardeş sendikalarımızın şube başkanları, şube yöneticileri ve misafirler katıldı.

Adana Şubesi 7. Olağan Genel Kurulunun açılış konuşmasını Şube Başkanı A.Gökhan Aydın yaptı. Şube Başkanı A.Gökhan Aydın konuşmasında çalışma hayatının sıkıntılarını anlattı. Görevde bulundukları süre zarfında gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Şube Başkanı A.Gökhan Aydın hizmet için görevde bulunduğunu, tekrar hizmet etmek için göreve talip olduklarını ifade ederek, genel kurulun teşkilatımıza ve tüm üyelere hayırlı olmasını diledi.

Genel Kurulu, Başkanlığını Genel Başkanımız Veli Solak’ın, Başkan Yardımcılıklarını, Genel Sekreterimiz Ümit Kaymal ve Genel Teşkilatlandırma Sekreterimiz Mücayit Özdemir’in, Katip Üyeliklerini de Antalya Şube Başkanımız Hüseyin Özçoban ile Diyarbakır Şube Başkanımız Hüseyin Erdal’ın yaptığı bir Divan Heyeti yönetti.

Divan başkanlığına seçilen Genel Başkanımız Veli Solak, konuşmasında divan seçiminde kendisine ve divan heyetine gösterilen güvenden dolayı teşekkür etti.

Genel kurula ülke meseleleri, siyasi gündem ve çalışma hayatı ile ilgili konularda geniş bir açıklama yapan Genel Başkanımız Veli Solak, 15 Temmuz  darbe girişimini değerlendirdi, o gece hayatını kaybeden demokrasi şehitlerine rahmet, yaralılara da acil şifa diledi.

Genel Başkanımız Veli Solak,16 Temmuz günü Türk-İş olarak darbeye karşı olduğumuzu açıkça ortaya koyduk dedi Genel başkanımız Veli Solak, ‘Allah’ım ülkeye böyle bir gün daha yaşatmasın’ dedi. Teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Türk-İş Bölge Temsilcisi Edip Gülnar’a söz verildi. Türk-İş Bölge Temsilcisi Edip Gülnar da darbeye karşı 27 gün nöbet tuttuklarını ve karşı olduklarını ifade etti. Çalışma hayatı ile ilgili konuşmasını tamamlayan Edip Gülnar, Genel Merkez Yönetimine ve Adana şube de görev alacak olan yöneticilere başarılar dileyerek, Türk-iş olarak yeni yönetimin devamlı arkasında olacağını ifade ederek, Genel Kurulu Türkiye Haber-İş Sendikasına hayırlı olmasını diledi.

Genel Kurulu selamlayarak sözlerini tamamladı. Şube Başkanı Ahmet Gökhan Aydın teşekkür konuşması yaptı. Şube Mali Sekreteri Mevlüt DOKUCU tekrar aday olmayacağını söyledi ve genel kurulla helalleşti.

Genel Kurul’un öğleden sonraki bölümünde seçimler yapıldı. Yapılan seçimler sonucunda Şube Başkanlığına Ahmet Gökhan Aydın, Şube Sekreterliğine Mehmet Aslangöz Şube Mali Sekreterliğine de Sadettin Güler seçildi.

 









BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ…
(24/02/2024 20:22)