Yayınlanma tarihi: 11/08/2018 19:57

Türkiye Haber-İş Sendikası Diyarbakır Şubesi 5. Olağan Genel Kurulu 11 Ağustos 2018 tarihinde Nov Oteli’nde yapıldı.

Genel Kurula,  Genel Başkanımız Veli Solak, Genel Merkez Yöneticilerimiz, Türk-İş Bölge Temsilcimiz Bahri Zülküf KARAKOÇ Türk-İş’e bağlı sendikaların başkan ve yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, misafirler ve delegeler katıldı.

Genel Kurulun Başkanlığını Genel Başkanımız Veli Solak, yardımcılıklarını Genel Sekreterimiz Hüseyin Özçoban ve Genel Mali Sekreterimiz A. Gökhan Aydın, katip üyeliklerini ise Ankara Şube Başkanımız Hasan Hüseyin Arısoy ile Antalya Şube Başkanımız Murat Senem’in yaptığı Divan Heyeti yönetti.

Divan Başkanı ve Genel Başkanımız Veli Solak, divan teşekkülünde kendisine ve arkadaşlarına gösterilen ilgi ve güvenden dolayı genel kurula teşekkür etti.

Divan Başkanı ve Genel Başkanımız Veli Solak, genel kurula hitaben yaptığı konuşmasına gerçekleştirilen genel kurulun Türkiye’de çalışma yaşamına, Türk-İş’e ve Türkiye Haber-İş Sendikası üyelerine hayırlı olmasını diledi.

Divan Başkanı ve Genel Başkanımız Veli Solak, konuşmasında çalışma hayatının içinde bulunduğu sorunlara dikkat çekerek gündemdeki konuları ve çalışma hayatında yaşanan gelişmeleri değerlendi.

Genel Başkanımız Veli Solak, 24 Haziran seçimlerine değinerek ülkemize milletimize hayırlı olmasını diledi.

TÜRK-İŞ Bölge Temsilcisi Bahri Zülküf Karakoç bir konuşma yaparak çalışma hayatının sıkıtlarını anlattı ve genel kurulun Türkiye Haber-İş Sendikasına hayırlı olmasını diledi. Genel Kurulu selamlayarak sözlerini tamamladı.

 Yapılan seçimlerin sonucunda; Şube Başkanlığına Yusuf Urğun, Şube Sekreterliğine Hakan Vural, Şube Mali Sekreterliğine de Mehmet Sünbül seçildi.





ÖNEMLİ DUYURU…!
(08/12/2022 11:11)








ÖNEMLİ DUYURU...!
(04/11/2022 17:19)