Yayınlanma tarihi: 20/08/2018 10:00

Mübarek Kurban Bayramımız Kutlu Olsun…
Mübarek Bayramlarımız sevincin ve mutluluğun paylaşıldığı, barışın ve kardeşliğin egemen olduğu, dargınların barıştığı, birliğin ve dayanışmanın pekiştirildiği kutsal günlerdir.
Eş, dost, akraba, komşu ve büyüklerin ziyaretiyle paylaşmanın ve kavuşmanın güzellikleri doyasıya yaşanırken; yoksul, yetim, hasta ve kimsesizlerin hatırlanmasıyla da ahlaki ve insani sorumlulukların gereği yerine getirilmektedir.
Sosyal yönü çok güçlü olan kurban ibadetinin; asırlardan beri yoksulları kollayan ve gözeten, paylaşımda dengeyi sağlayan bir işlevi bulunmaktadır.
Karşılıklı sevgi ve saygıyla; bir arada yaşamanın, birlikte geleceğe yürümenin muazzam cazibesi çerçevesinde bu zamana kadar hep beraber kutladığımız bayramları, ayrışmaya ve bölünmeye geçit vermeden yine bir bütün olarak bundan sonra da kutlayacağımızı biliyor ve buna yürekten inanıyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle; Mübarek Kurban Bayramının Türk-İslam âlemine barış, huzur, mutluluk ve güzellikler getirmesini diliyor, Yüce Türk Milletinin, teşkilatımızın ve üyelerimizin Mübarek Kurban Bayramını kutluyor, şahsım ve yönetim kurulum adına sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Türkiye Haber-İş Sendikası
Yönetim Kurulu Adına
Veli SOLAK
Genel Başkan